image1 image2 image3 image4 image5 image6

Myanmar ( Barma ) 2016|Cesta po Barmě z března 2016

Den 5 - 6: Chaungtha

Do Chaungtha jsme přijeli nakonec po čtvrté hodině ranní. Z průvodce jsme vybrali hotel Hill Garden Hotel. Spíš jsme šli na jisto, protože v noci bychom jiné ubytování nenašli a ani  nesehnali odvoz jinam. Jedná se o malou vesnici, kde hotely jsou rozmístěny podél pláže v délce několika kilometrů. Cena ubytování je v rozmezí 25-45 USD se snídaní.
Po příjezdu nacházíme tvrdě spícího recepcniho na zemi, kde se ho securitak snaží marně budit. Když se to už povede, je komunikace s ním zmatená a je zázrak, že jsme se nakonec ubytovali. Do postele se dostáváme po páté hodině a využíváme alespoň tři hodiny do snídaně ke spánku.
Dnešek se nese ve znamení lenošení a koupání v moři. Pláž je krásná, prázdná, po asijsku ne úplně čistá, ale nic hrozného. Sešlo se nás tu šest cizinců, tak jsme byli pro místní atrakcí, protože často projížděli na motorkách.
Večer jsme završili ovocným shakem, já teda pivem Myanmar, které je nečekaně dobré a výbornou večeři - krevety s kesu oříšky.
I další den relaxujeme a nabirame síly. Užíváme pláže, procházek po okolí a moře. A samozřejmě výborného jídla. Protože se chystáme do vnitrozemí, dáváme teď přednost mořským plodům -  krevetkam, chobotnickam a rybám. 

Share this:

CONVERSATION

0 komentářů:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.